Overig


Relatiegeschenken en kerstpakketten


Voor een groot aantal tevreden en gerenommeerde klanten verzorgen wij jaarlijks de relatiegeschenken. Ook voor U stellen wij graag uit ons exclusieve assortiment een uniek, op Uw wensen afgestemd, pakket samen. Eventueel wordt dit naar wens aangevuld met talloze food- en non-food artikelen. Doordat onze wijnen niet verkrijgbaar zijn in de detail- en groothandel krijgt elk pakket direct een hoge attentiewaarde.


Horeca


Om onze horecarelaties goed en deskundig te woord te kunnen staan beschikken wij over een aantal wijnadviseurs met elk hun eigen rayon. Zij adviseren U graag bij het selecteren van wijnen en het samenstellen van Uw wijnkaart. Het exclusieve karakter en de continuïteit van ons assortiment, de vlotte en gepersonaliseerde aflevering en het deskundige advies, maken van Heeren van Heusden een goede partner.


Jubileum


Een leuk idee voor een jubileum? Uit de vorige eeuw hebben wij van zo'n honderd jaargangen Armagnac en wijn in voorraad.


Proeven


Graag ontvangen wij U tijdens onze grootse jaarlijkse proeverij in september. Vooraf informeren wij U nog over de datum, locatie en tijdstip. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment.


Voor groepen tot 45 personen, kunnen wij, in ons proeflokaal in het Commiezenhuis, een educatieve wijnproeverij verzorgen. Tijdens deze proeverij worden er twee rode en twee witte wijnen geproefd, en wordt er uitgelegd, hoe u nog meer van wijn kunt genieten.

Tijdens deze proeverij is het mogelijk om breekbrood en rillettes te serveren. Rillettes is een soort paté dat men tijdens proeverijen in Frankrijk ook vaak presenteert.


Voor meer informatie over deze wijnproeverij: info@heerenvanheusden.nl of telefoon: 0416-663025.

Deze proeverij is ook te boeken via www.hbtheusden.nl.


Deskundig advies


Mocht U nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag; er is altijd iemand beschikbaar die U een deskundig advies kan geven.


Waardering wijnjaren


Waarderingen van jaargangen geven een indicatie over de bewaarcapaciteit van de wijnen in zijn algemeenheid. Individuele afwijkingen naar boven, evenals naar beneden, zijn zeer wel mogelijk. Wanneer U een wijn met een grote bewaarcapaciteit lang genoeg bewaart, zal hij U daarvoor belonen. Als U zo’n wijn echter te vroeg serveert, zal hij zich minder fraai presenteren dan een wijn van een lichtere jaargang, waarvan U reeds enkele jaren na de oogst kunt genieten. De bewaarcapaciteit van wijnen uit gebieden met een heel gelijkmatig klimaat of wijnen waarvoor bewaren geen nut heeft, vermelden wij niet.
Winkelmandje
Geen producten in uw mandje !ContactPostbus 66
5256 ZH Heusden
Kvk 181.20.654


E: info@heerenvanheusden.nl
T: 0031-(0)416-663025
F: 0031-(0)416-663475


Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
08:30 – 17:00 uurBankrelaties

ABN AMRO:

NL08ABNA0522536506


ING:

NL37INGB0001959433