Beach Club Rosé


Prijs:€ 7,50
Producent:Château de Berne
Benaming:Vin de Pays Méditerranée
Inhoud:0,75 L
Categorie:Rosé wijn

Wijnhuis

De Provence beschouwen sommigen als het aards paradijs. De zon schijnt er praktisch altijd, de natuur is uitbundig. Geuren en kleuren zijn er in alle schakeringen en de mensen zijn er tevreden met hun bestaan. Zijn naam dankt dit gezegende gebied, gelegen tussen de Rhône-delta en de Italiaanse grens aan de Romeinse benaming Provincia Romana.


De wijncultuur is er zo oud als de mensheid en van hier uit drong deze cultuur door naar het Noorden, tot in onze contreien. Men maakt er stevige rode, droge tamelijk gekruide witte en sappige rosé wijnen. Wijntypen die goed aansluiten op de mediterrane, zonnige en gekruide keuken van dit gebied, waarin knoflook en olijfolie, met basilicum, tijm en rozemarijn een grote rol spelen.


Smaaktypering

De Beach Club Rosé selecteerden we dit jaar speciaal vanwege zijn fruitige en strakke smaak. In de bekendste Beach Clubs, langs de mondaine Côte d’Azur, evenals in trendy Nederlandse restaurants, is hij, in zijn apart gestyleerde fles, een graag geziene gast. De bijzondere fles is afgesloten met een glazen stop.


Toepassing

Schenkt deze rosé van de zomer, goed gekoeld bij een zeebanket of op een zonovergoten terras.


Druivensoorten

Cinsault en Grenache.


Directe import Heeren van Heusden Wijnkoopers


Terug
Winkelmandje
Geen producten in uw mandje !ContactPostbus 66
5256 ZH Heusden
Kvk 181.20.654


E: info@heerenvanheusden.nl
T: 0031-(0)416-663025
F: 0031-(0)416-663475Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
08:30 – 17:00 uur