Monterío Rosado


Prijs:van € 5,45 voor € 4,50
Producent:Bodegas Victorianas
Benaming:Vino de la Tierra de Castilla
Inhoud:0,75 L
Categorie:Rosé wijn

Wijnhuis

De filosofie achter deze bodega is, dat men op zoek was naar een betaalbare, toegankelijke, maar toch smaakvolle en kwalitatief goede wijn. Hiervoor hebben de experts van Bodegas Victorianas onderzoek gedaan naar de smaak van de consument, om zo een wijn te brengen, die past bij het smaakpalet van de consument.


De wijnen van Bodegas Victorianas zijn dan ook betaalbaar en kwalitatief van een hoog niveau. De wijnen worden gemaakt volgens de traditionele wijnbouwmethodes.


Monterío wordt gemaakt door een van de beroemdste wijnbouwers van Spanje, Julio Faustino Martinez, die tevens eigenaar is van de Bodegas Faustino en Campillo. Zijn naam dankt deze wijn aan de wijngaard, die in de volksmond Monterío heet. Dit betekent: waar de berg (Monte) en de rivier (río) elkaar raken.


Doordat de dikke schillen van de Tempranillo-druiven veel kleur afgeven, heeft deze rosé uit het midden van Spanje, relatief veel kleur.


Smaaktypering

Hij is droog van smaak en geurt heel krachtig en fruitig, zoals ouderwetse zuurtjes.


Toepassing

U kunt van hem genieten bij gerechten uit de Oosterse keuken en zowel bij vlees als vis. Maar vooral licht gekoeld geserveerd op het terras komt deze wijn uitstekend tot zijn recht.


Druivensoorten

Tempranillo.


Directe import Heeren van Heusden Wijnkoopers


Terug
Winkelmandje
Geen producten in uw mandje !ContactPostbus 66
5256 ZH Heusden
Kvk 181.20.654


E: info@heerenvanheusden.nl
T: 0031-(0)416-663025
F: 0031-(0)416-663475Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
08:30 – 17:00 uur