Proefpakket Elzas - Léon Beyer


Prijs:€ 129,00
Producent:Léon Beyer
Benaming:AOC Alsace
Categorie:Speciaal voor U geselecteerd

Léon Beyer is één van de weinige Elzasser wijnproducenten, die zijn wijnen nog volledig droog vinifieert. Daardoor komen deze wijnen uitstekend tot hun recht bij een maaltijd. Zij zullen U verrassen met hun frisse, fruitige en delicate geuren en smaken. Om deze eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, laat Beyer zijn wijnen niet rijpen in eikenhouten vaten. De vruchtrijke geuren zouden dan immers door de vanilletonen vervlakken.


De hieronder beschreven wijnen zitten in het proefpakket. Uiteraard kunt u ook volle dozen van deze wijnen bestellen.

Blason d’Alsace – ‘EXA Qualité’
4 flessen

De wijnen van druiven die in EXA, oftewel in de wijngaarden van Eguisheim, worden geoogst, hebben een zeer fruitige en kruidige geur. Hun smaak is zacht.

Pinot Blanc 2016
3 flessen

Plezierig droge, zeer lieflijke en ronde witte wijn, met de karakteristieke honing-aroma’s. Een aangename en niet te zware aperitiefwijn.

Muscat 2015
1 fles

Hoewel deze wijn volledig is vergist, herkent men in de geur de zoetheid van handdruiven en vers fruit. Het is een droge frisse wijn met een fijne bloemige karakteristiek.

Gewurztraminer 2015
1 fles

De wijn heeft een kenmerkend bouquet, kruidig, maar toch vooral ook met aroma’s van bloemen zoals rozen en tropisch fruit, waarin duidelijk de geur van de Chinese lychee-vrucht naar voren komt.

Riesling 2016
1 fles

Verfijnde Riesling met een kruidig en fris geurend bouquet. Deze droge witte wijn heeft een heerlijke rinse smaak, met op de achtergrond iets van exotisch fruit en een lange afdronk.

Pinot Gris 2016
1 fles

De Pinot Gris-druiven groeien in de omgeving van Eguisheim. De bodem bestaat daar uit klei en kalksteen. Dat geeft de Pinot Gris zijn krachtige en volle smaak met romige nuances.

Pinot Noir 2015
1 fles

In zijn geur herkent U aroma’s van jong rood fruit als aardbeien en frambozen. In zijn smaak komen deze fruitaroma’s ten volle terug. Hij is zacht en rond van smaak met een lange fruitige finale.
Terug
Winkelmandje
Geen producten in uw mandje !ContactPostbus 66
5256 ZH Heusden
Kvk 181.20.654


E: info@heerenvanheusden.nl
T: 0031-(0)416-663025
F: 0031-(0)416-663475
Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
08:30 – 17:00 uur