Voorverkoop Rode Bordeaux 2019

Restanten

Traditiegetrouw, geven wij U, vóór de afsluiting van de voorverkoopcampagne, nog een overzicht (zoals onderstaand) van de wijnen, die nu nog beperkt beschikbaar zijn. Als er nog slechts enkele flessen van een wijn resteren, dan hebben we het maximaal beschikbare aantal bij de wijn genoteerd.

Deze losse flessen kunnen wij eventueel ook, als er nog (een veelvoud van) 2 flessen beschikbaar is, als magnum leveren. Die flessen kunnen we ook individueel in een origineel houten kistje laten verpakken.

We hebben nog zelden zo’n turbulente campagne meegemaakt als deze. Een groot aantal wijnen is al (enige tijd) uitverkocht. Toen de eerste wijnen, tegen beduidend lagere prijzen dan de jaren ervoor uitkwamen, was de interesse meteen zó groot, dat een aantal wijnen al snel was uitverkocht. Niet alleen bij ons, maar ook in andere landen.

Bordeaux reageerde meteen met een tweede tranche, tegen beduidend hogere prijzen. Gelukkig resteren bij ons nog enkele wijnen, die wij U nu nog tegen de interessante eerste prijs kunnen aanbieden.

Is 2019 voor U een Jubileumjaar, dan is het verstandig om nu enkele van deze wijnen, van dit voortreffelijke jaar, te reserveren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Voorverkoop Bordeaux 2019, vul dan hieronder uw e-mailadres in.

VOORVERKOOP BORDEAUX 2019

Afwijkende inhoudsmaten: Deze wijnen kunnen wij ook leveren in veelvouden van 24 ½ flessen of van 6 magnums. Hiertoe dienen wij Uw bestelling dan wel reeds op het moment van reservering te ontvangen. Meerkosten van flessen met afwijkende inhoudsmaten factureren wij bij uitlevering (Voorjaar 2022).

Leveringsvoorwaarden: De prijzen zijn gebaseerd op afname van volle kisten van 12 flessen per wijn. Bestelling van kleinere aantallen van een wijn is mogelijk. De toewijzing kan echter pas plaatsvinden aan het einde van de voorverkoopcampagne.

Reservering van losse flessen is mogelijk bij een éénmalige bijdrage van € 9,00 voor ompakkosten en breukrisico.

De prijzen zijn netto, geen verdere korting mogelijk en inclusief 21% BTW per fles en gebaseerd op de huidige tarieven voor BTW en accijns. Indien de overheid deze tarieven vóór 01-07-22 wijzigt, zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen.

Uw reservering wordt pas definitief geaccepteerd door onze reserveringsfactuur, die U binnen enkele dagen na het plaatsen van de order ontvangt.

Uw acceptatie van de reservering is definitief door betaling van de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum.

Levering geschiedt in het voorjaar van 2022.