Voorverkoop Rode Bordeaux 2019

Door de coronacrisis was het niet mogelijk om eind maart in Bordeaux voor de pers en importeurs, de traditionele grote proeverijen van de nieuwe jaargang te organiseren. Daardoor bleven de artikelen tot nu toe grotendeels uit.

Op basis van de wijnen van 2019, die wij tot nu toe hebben geproefd, kunnen de commentaren alleen maar uiterst lovend zijn. Het zijn absoluut wijnen van zeer grote klasse! Bovendien zijn ze extra interessant, omdat ze weer eens veel lagere prijzen hebben. Tot wel 30% of € 100,- per fles goedkoper dan voorgaande jaren.

We moeten er wel rekening mee houden dat dit de eerste tranche-prijzen zijn. In de tweede verwachten we beduidend hogere prijzen.

Omdat de hoeveelheden, die ons in de eerste tranche worden toegewezen, uiterst beperkt zijn, moeten we wel snel reageren. Daarom zullen we U de komende weken, regelmatiger dan gewend, informeren over wijnen die dan zijn uitgekomen of inmiddels uitverkocht zijn.

Is 2019 voor U een Jubileumjaar, dan is het verstandig om nu enkele van deze wijnen, van dit voortreffelijke jaar, te reserveren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Voorverkoop Bordeaux 2019, vul dan hieronder uw e-mailadres in.

VOORVERKOOP BORDEAUX 2019

Afwijkende inhoudsmaten: Deze wijnen kunnen wij ook leveren in veelvouden van 24 ½ flessen of van 6 magnums. Hiertoe dienen wij Uw bestelling dan wel reeds op het moment van reservering te ontvangen. Meerkosten van flessen met afwijkende inhoudsmaten factureren wij bij uitlevering (Voorjaar 2022).

Leveringsvoorwaarden: De prijzen zijn gebaseerd op afname van volle kisten van 12 flessen per wijn. Bestelling van kleinere aantallen van een wijn is mogelijk. De toewijzing kan echter pas plaatsvinden aan het einde van de voorverkoopcampagne.

Reservering van losse flessen is mogelijk bij een éénmalige bijdrage van € 9,00 voor ompakkosten en breukrisico.

De prijzen zijn netto, geen verdere korting mogelijk en inclusief 21% BTW per fles en gebaseerd op de huidige tarieven voor BTW en accijns. Indien de overheid deze tarieven vóór 01-07-22 wijzigt, zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen.

Uw reservering wordt pas definitief geaccepteerd door onze reserveringsfactuur, die U binnen enkele dagen na het plaatsen van de order ontvangt.

Uw acceptatie van de reservering is definitief door betaling van de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum.

Levering geschiedt in het voorjaar van 2022.