Bordeaux Primeur 2020 Voorverkoop

Vijfde Bericht Voorverkoop Bordeaux 2020

Geachte Wijnliefhebber,

Eenieder die de fustmonsters van de Bordeauxwijnen van 2020 al heeft geproefd, is van mening dat we de wijnen van deze jaargang tot de absolute top van de afgelopen 20 jaar mogen rekenen.

Doordat er weinig werd geoogst, krijgen wij maar heel kleine hoeveelheden toegewezen.

Doordat we telefonisch en per mail al veel opdrachten hebben ontvangen, is een aantal wijnen inmiddels al uitverkocht. Anderzijds hebben diverse Châteaux hun prijzen nog niet bekend gemaakt.

Als u een favoriete wijn in bijgaand overzicht mist, adviseren wij u om dat nu al aan ons door te geven. Wij informeren u dan, zodra de prijs bekend is.

Uiteraard graag voor verdere inlichtingen beschikbaar.

Hartelijke groeten,

J. Janssen

Vierde Bericht Voorverkoop Bordeaux 2020

Geachte Wijnliefhebber,

Een aantal wijnen, van deze voortreffelijke jaargang, is al uitverkocht. Enkele andere Châteaux (daar staat een * bij) hebben inmiddels ook hun prijs bekend gemaakt. Daarom ontvangt u deze update.

Graag voor verdere inlichtingen beschikbaar.

Hartelijke groeten,

J. Janssen

Derde Bericht Voorverkoop Bordeaux 2020

Geachte Wijnliefhebber,

Bij deze ontvangt u ons derde bericht over de Voorverkoop Bordeaux 2020. Zoals u zal opvallen, is al een aantal wijnen van onze eerste en tweede overzicht niet meer vermeld. Die zijn namelijk inmiddels uitverkocht. Bovendien heeft een groot aantal Châteaux nu ook hun prijs bekend gemaakt.

U een prettige weekend wensend,

Vriendelijke groeten,

J. Janssen

Tweede Bericht Voorverkoop Bordeaux 2020

Geachte Wijnliefhebber,

Zoals wij u reeds schreven, is de interesse voor de voorverkoop van de hoogwaardige Bordeaux-2020 zeer groot. Daarom informeren wij u zodra de Châteaux hun prijs bekend maken.

Wij adviseren u om, zodra u een wijn die u wilt reserveren, in onze aanbieding ziet, dit aan ons door te geven. En dus niet te wachten totdat het aanbod compleet is. U ontvangt de komende weken regelmatig een update.

Van ons eerste bericht was een aantal wijnen al binnen enkele uren uitverkocht.

Erop vertrouwende dat u ook zoveel mogelijk teleurstellingen wilt voorkomen,

hoogachtend,

J.Janssen

Eerste Bericht Voorverkoop Bordeaux 2020

Geachte Wijnliefhebber,

Inmiddels is de vóórverkoopcampagne gestart. De interesse voor de hoogwaardige wijnen van 2020 blijkt zeer groot te zijn terwijl, door de klimatologische omstandigheden in 2020, de oogst klein was.

Daardoor zijn de allocaties die wij krijgen zeer beperkt. Omwille van die reden, moeten wij vlug reageren, zodra een wijn uit is. Wij zullen u daarom tijdens deze campagne vaker informeren dan in het verleden. Zodra er weer interessante wijnen uit zijn, informeren wij u.

Het zijn zeer geconcentreerde, evenwichtige en elegante wijnen, met zachte, rijpe tannines. Ze houden het midden tussen 2018 (de veel geroemde diepe kleur) en de 2019 (fraicheur in geur en smaak). Samengevat zijn de 2020ers hoogwaardige, klassieke Bordeaux-wijnen.

Uiteraard graag voor verdere inlichtingen beschikbaar,

hoogachtend,

J.Janssen

Hieronder vindt u een selectie van de Bordeaux 2020 wijnen die inmiddels uitgekomen zijn.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Voorverkoop Bordeaux 2020, vul dan hieronder uw e-mailadres in.

VOORVERKOOP BORDEAUX 2020

Afwijkende inhoudsmaten: Deze wijnen kunnen wij ook leveren in veelvouden van 24 ½ flessen of van 6 magnums. Hiertoe dienen wij Uw bestelling dan wel reeds op het moment van reservering te ontvangen. Meerkosten van flessen met afwijkende inhoudsmaten factureren wij bij uitlevering (Voorjaar 2023).

Leveringsvoorwaarden: De prijzen zijn gebaseerd op afname van volle kisten van 12 flessen per wijn. Bestelling van kleinere aantallen van een wijn is mogelijk. De toewijzing kan echter pas plaatsvinden aan het einde van de voorverkoopcampagne.

Reservering van losse flessen is mogelijk bij een éénmalige bijdrage van € 9,00 voor ompakkosten en breukrisico.

De prijzen zijn netto, geen verdere korting mogelijk en inclusief 21% BTW per fles en gebaseerd op de huidige tarieven voor BTW en accijns. Indien de overheid deze tarieven vóór 01-07-23 wijzigt, zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen.

Uw reservering wordt pas definitief geaccepteerd door onze reserveringsfactuur, die U binnen enkele dagen na het plaatsen van de order ontvangt.

Uw acceptatie van de reservering is definitief door betaling van de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum.

Levering geschiedt in het voorjaar van 2023.