Bordeaux Primeur 2022 Voorverkoop

Eerste Bericht Voorverkoop Bordeaux 2022

Geachte Wijnliefhebber,

Toen wij onlangs in Bordeaux de wijnen van de jaargang 2022 proefden, waren we aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van deze wijnen.

De klimatologische omstandigheden waren in 2022 extreem te noemen; Hitte, droogte, hagel en bosbranden in de buurt van de Graves, de Médoc en Les Landes.

Ondanks dit alles, hebben de wijnen veel fruit en finesse en een zekere frisheid in zich met zachte tannines in de afdronk. Wijnen die jong al aangenaam zijn, maar zeker de potentie hebben om lang te rijpen in uw wijnkelder.

Hierbij ontvangt u het overzicht van de eerste Châteaux die met hun prijzen zijn uitgekomen. De komende weken zullen wij u informeren zodra de prijzen van andere Châteaux bekend zijn.

Uiteraard kunt u ook uw wensenlijstje van uw favoriete Châteaux aan ons doorgeven, zodat wij die meteen aan u kunnen doorgeven.

Graag voor verdere inlichtingen beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

A. Groeneveld

Aanvullende informatie

Bordeaux 2022

  • Omdat de meeste wijnliefhebbers deze wijnen in de originele Château-verpakking geleverd willen krijgen, kunnen wij alleen maar opdrachten in veelvouden van 3 flessen per wijn noteren. Bij een completering tot een veelvoud van een equivalent van 3 flessen, zijn Magnumflessen per stuk te bestellen.
  • Ten gevolge van de schaarste aan verpakkingshout, zullen vanaf nu, steeds meer Châteaux hun wijnen niet meer in kisten, maar alleen in kartonnen dozen leveren.
  • Door de warme en lange nazomer, hebben ze rijpe en daardoor heel zachte tannines. Daardoor hebben ze een goede bewaarcapaciteit.

Hieronder vindt u een selectie van de Bordeaux 2022 wijnen die inmiddels uitgekomen zijn.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Voorverkoop Bordeaux 2022, vul dan hieronder uw e-mailadres in.

VOORVERKOOP BORDEAUX 2022

Afwijkende inhoudsmaten: Deze wijnen kunnen wij ook op magnums leveren. Hiertoe dienen wij uw bestelling dan wel reeds op het moment van reservering te ontvangen. Meerkosten van flessen met afwijkende inhoudsmaten factureren wij bij uitlevering (Voorjaar 2025)

Leveringsvoorwaarden: De prijzen zijn gebaseerd op afname in veelvouden van 3 flessen per wijn.

De prijzen zijn netto, geen verdere korting mogelijk en inclusief 21% BTW per fles en gebaseerd op de huidige tarieven voor BTW en accijns. Indien de overheid deze tarieven vóór 01-07-25 wijzigt, zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen.

Uw reservering wordt pas definitief geaccepteerd door onze reserveringsfactuur. Die ontvangt u binnen enkele dagen na het plaatsen van de order .

Uw acceptatie van de reservering is definitief door betaling van de factuur binnen 30 dagen na factuurdatum.

Levering geschiedt in het voorjaar van 2025.