Veelgestelde vragen

Bestellen

U kunt bestellen via onze webshop op deze website. Daarnaast zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0416 66 3025 om uw bestelling te noteren. Of stuur ons een e-mail met uw opdracht.

Verzending en bezorging

Wij leveren met onze eigen vervoerder gratis in heel Nederland vanaf 18 flessen of bij een totaalbedrag vanaf € 250,- . Bestellingen van 7 tot en met 17 flessen worden geleverd met onze eigen vervoerder , waarbij we om een deelname in de vrachtkosten vragen van € 9,-. Bestellingen tot en met 6 flessen worden geleverd via PostNL Pakketten, de verzendkosten van de post worden doorberekend.

Betaalmogelijkheden

Bij een eerste bestelling vragen wij om een vooruitbetaling per iDeal of per bankoverschrijving of leveren wij onder rembours. Bij vervolgbestellingen kunt u ook bestellen op factuur, eenmalige incasso of doorlopende incasso. Bij betaling per incasso, wordt uw factuur binnen 1 à 2 weken na factuurdatum, van uw bankrekening afgeschreven.

Klachten

Heeft u een klacht over een wijn. Gooi de wijn niet weg, maar bewaar hem en neem contact met ons op, zodat wij de wijn kunnen beoordelen. Daarna zullen wij onze bevindingen aan u mededelen. Bij een redelijke klacht ontvangt u van ons een nieuwe fles (indien voorradig) of een creditnota. Heeft u een klacht over onze dienstverlening, neem dan contact op via ons telefoonnummer 0416 66 3025 of per e-mail.

Privacy

Heeren van Heusden Wijnkoopers, gevestigd aan Vismarkt 1A 5256 BC Heusden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.