Nieuwsbrief

Interessante prijzen

Verzameldozen

Kelderrestanten

Geachte Wijnliefhebber,

Na het drukke Kerstseizoen resteert van een aantal heerlijk op dronk zijnde wijnen, nog slechts een heel klein partijtje. Zo lang de voorraad strekt, kunt u die laatste flessen tegen extra voordelige prijzen bestellen.

Voor slechts € 89,- krijgt u met de verzameldozen, 12 flessen uit verschillende wijngebieden, in huis. Die wijnen zijn kostbaarder dan u voor deze prijs zou verwachten. Zo zit in iedere verzameldoos met hele flessen rode wijn, minimaal 1 fles van een Cru Bourgeois of Grand Cru.
Op de website staan ook verzameldozen met halve flesjes.

De iets grotere restantpartijtjes staan bij de Kelderrestanten.


 Chénas
Rood  –  Louis Latour  –  2020
Chénas is qua oppervlakte de kleinste Cru. Zijn kwaliteit/prijsverhouding is van de grootste klasse. Van Gamay-druiven krijgt hij zijn stevige en ronde smaak. Zeker de komende vijf jaar, blijft zijn smaak fluweelzacht en vol.
Nu per fles € 14,50

 Château de Cazenove
Rood  –  Bordeaux Supérieur  –  2016

De Nederlandse Willemijn van Essen is sinds de jaren 80 eigenaresse van dit Château. Met deze wijn bewijst zij dat haar Bordeaux in zijn klasse niet is te verslaan. Het is moeilijk om voor deze prijs, een mooiere dinerwijn te vinden.

Deze dieprode wijn is nu op dronk. In geur en smaak heeft hij een delicate finesse.

½ fles 2015 à € 4,95
Nu 2016 per fles € 8,95

Bourgogne Aligoté
Wit  –  –  2021

Hij heeft een strakkere smaak dan een wijn van Chardonnay-druiven. Dankzij een korte rijping in eikenhouten vaten, smaakt hij fris en mild. Zijn bouquet is subtiel.

Hij is van druiven, van het voor de Aligoté ideale terroir, van het dorp Bouzeron. Een wijn om de beste wijnkenner mee te verrassen.

Nu per fles € 15,50


 Nore
Wit  –  Chardonnay  –  2021

Even ten noord-westen van Carcassonne ligt de Pic de Nore. Dat is het hoogste punt van de bergketen Montagne Noire. De Chardonnay-druiven van deze warme helling, geven deze verfijnde witte wijn.

Zijn gouden glans is als die van het goud dat tot 2003, in de laatste goudmijn van West-Europa, op deze helling werd gedolven.

Deze ideale aperitiefwijn geurt als bloemen en honing. Hij heeft een heerlijk zachte en elegante smaak.

Nu per fles € 6,95

Omdat er altijd veel vraag is naar de verzameldozen (die wij slechts één keer per jaar samenstellen), adviseren wij u, om uw bestelling zo spoedig mogelijk in te zenden en tekenen,

Met vriendelijke groet,

A. Groeneveld

Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen, vul dan hieronder uw e-mailadres in.