Open Huis in de Lambertuskerk te Raamsdonk

zaterdag 7 en zondag 8 september 2019

Op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 organiseren wij ons Open Huis. Gezien de grote belangstelling, vindt het dit jaar wederom plaats in de sfeervolle Lambertuskerk in Raamsdonk. Wij presenteren u deze keer:

Onze nieuwste ontdekkingen

Tussen 13.00 en 17.30 uur kunt u, op het tijdstip dat u schikt, aankomen en vertrekken. Wilt u ons wel, in verband met de organisatie, uiterlijk 5 september a.s. laten weten met hoeveel personen u rond welk tijdstip zult komen. In verband met de veiligheid is het aantal bezoekers aan de kerk gemaximeerd. Er is geen mogelijkheid om personen beneden de 18 jaar te ontvangen. Wilt u tijdens de proeverij niet roken en niet kwistig zijn met parfum.

Ondanks het feit dat Slager Janson geen slagerij in Heusden meer heeft, zal hij wèl in de Lambertuskerk aanwezig zijn met zijn Rillettes. Hij zal er een beperkt assortiment vleeswaren verkopen en de bereiding ervan toelichten.

Hoe U de Lambertuskerk bereikt

Raamsdonk ligt vlak naast de kruising van de A27 (Utrecht naar Breda) en de A59. Dat is de weg van
’s-Hertogenbosch via Waalwijk naar knooppunt Zonzeel (op de A16 van Rotterdam naar Breda).

U neemt de afslag Raamsdonksveer en daarna op de rotondes, de afslag richting Raamsdonk. Na het viaduct, ligt, na ± 1 km, de Lambertuskerk aan uw linkerhand. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Adres Lambertuskerk
Kerklaan 4
4944 VB Raamsdonk

Aanmelden per: Telefoon: 0416-663025 – email: info@heerenvanheusden.nl – Telefax: 0416-663475

Geen 18, geen alcohol 

Maandwijn

Hieronder vindt u één van onze maandwijnen.