ER IS WEER OPEN HUIS

zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober, organiseren wij weer ons Open Huis. Omdat we weer veel belangstelling verwachten, vindt het dit jaar wederom plaats in de sfeervolle Lambertuskerk in Raamsdonk. Naast de actuele jaargangen van onze bekende toppers, presenteren wij u een groot aantal nieuwe ontdekkingen.

Tussen 13.00 en 17.30 uur kunt u, op het tijdstip dat u schikt, aankomen en vertrekken. Wilt u ons wel, in verband met de organisatie, uiterlijk 28 september a.s. laten weten met hoeveel personen u rond welk tijdstip zult komen. In verband met de veiligheid is het aantal bezoekers aan de kerk gemaximeerd. Er is geen mogelijkheid om personen beneden de 18 jaar te ontvangen. Wilt u tijdens de proeverij niet roken en niet kwistig zijn met parfum. De routebeschrijving staat op de achterkant.

Ondanks het feit dat Slager Janson geen slagerij in Heusden meer heeft, zal hij wèl in de Lambertuskerk aanwezig zijn met zijn Rillettes. Hij zal er een beperkt assortiment vleeswaren verkopen en de bereiding ervan toelichten.

Hoe u de Lambertuskerk bereikt

Raamsdonk ligt vlak naast de kruising van de A27 (Utrecht naar Breda) en de A59. Dat is de weg van
’s-Hertogenbosch via Heusden, Waalwijk en Raamsdonksveer, naar knooppunt Zonzeel (op de A16 van Rotterdam naar Breda).

U neemt de afslag Raamsdonksveer en daarna op beide rotondes, de afslag richting Raamsdonk. Na het viaduct, ligt, na ± 1 km, de Lambertuskerk aan uw linkerhand. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Adres Lambertuskerk
Kerklaan 4
4944 VB Raamsdonk

Aanmelden per: Telefoon: 0416-663025 – email: info@heerenvanheusden.nl

Geen 18, geen alcohol 

Maandwijn

Hieronder vindt u één van onze maandwijnen.